Založ si blog

Sputnik V, alebo Dobrí anjeli v akcii.

Včera zasadala vláda SR, hneď 2x. To prvé zasadanie taký štandard, pohádať sa a povykrykovať si, dourážať sa.

To druhé zasadanie od 16:00 malo však inú tému. Tou témou bolo schválenie, alebo neschválenie použitia Ruskej vakcíny Sputnik V na očkovanie obavyteľov Slovenska . No tak ako Remišová zo Za ľudí avízovala, nepodporili to a aj napriek názorom odborníkov návrh ministra Krajčího vetovali. Smutný stav koalície dokreslili tlačové konferencie po skončení zasadania vlády. To naozaj si niekto dá do názvu strany Za ľudí a hneď pri prvej možnej reálnej pomoci s pandémiou to takto odpália ? Na hulváta ?

Keby to bola Turecká, alebo Ukrajinská vakcína určite by ju schválili. Veď ostrovy slobody a stability. Nejde o nič iné len o Rusofóbiu zo strany Remišovej a spol. Toto nemá nič spoločné zo schválenim ELK. Toto je akt demonštrácie sily – z pohľadu strany Za ľudí, ale z pohľadu bežných ľudí, ktorí sa chcú očkovať je to akt sabotáže. Doslova, ako táto vláda vedie Slovensko je skôr sabotážou ako riadením. Ona priamo odprezentovala nezáujem hľadať riešenie. Vakcínu, na výnimku može schváliť aj ministerstvo zdravotníctva, ale to by pohrobkovia Dobrého anjela museli mať záujem o ľudí. Toto jasne dokázali, nezáujem a neochotu pomáhať. Ako počúvame z rôznych strán radšej Pelle s Ficom ako toto. Nuž, čo k tomu dodať ? Matovič robí čo môže, Kollár so Sulíkom tiež priložia ruku k dielu, ale ľudia zo Za ľudí ? Keby vo vláde neboli, neviem či si to niekto všimne.

Voľne preložené : je jedno koľko ľudí na Slovensku umrie, Ruskou vakcínou ani za anjela 🙂

Sputnik V, alebo Dobrí anjeli v akcii II.

02.03.2021

A je to to tu ! Sputnik V dorazil a „inteligentný jedinci“ zo strany s honosným názvom Za ľudí, opôäť ukazujú čo sú zač. Včera na post kolaičného poslanca rezignoval Tomáš Valášek. Protest proti Sputniku. Neskutočná strata. Anjel sa v Poprade musel budiť do hrôzostrašného rána. Sputnik V v Košiciach a Valášek v ……. . Smutné, ale ako pre koho. [...]

12 rokov otrokom

23.12.2020

Áno priatelia, je to tak, požičal som si tento názov filmu kôli tomu, že na konci 12 ročných útrap pre hlavného hrdinu predsa len prišlo vyslobodenie. Je to paralela s naším malým Slovenskom. 12 rokov nám tu niekto podsúval to, čo potreboval aby sme si mysleli. Jasné, tí čo máme len toršku viac vyvinutý zmysel pre uvažovanie sme sa rožkom opiť nedali, ale väčšina [...]

Môže za to Matovič?

01.11.2020

Dnes sme celá rodina absolvovali to, čo veľa ľudí odsudzuje, ba priam považuje za niečo škodlivé. A predstavte si, prežili sme to bez problémov. Šli sme hneď ráno a v malej dedinke blízko nášho domu sme si vystáli frontu. Ľudia boli k sebe milí, každý vedel čo a kedy má robiť. Čo je ale podstatné, nikto nás do toho nenútil. Keby sme nechceli, my by sme do toho [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 07:54

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Tomáš

Rodina je navždy. V dobrom aj v zlom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 9877x
Priemerná čítanosť článkov: 1975x

Autor blogu

Kategórie